5 april 2018
Prenumerera på SFTI

Fortsättningskurs; praktiskt införande av e-handel 30 maj

Kursen innefattar bland annat organisatoriska frågor kring hur man praktiskt ansluter användare i olika förvaltningar och avdelningar.

Anmälan

Inbjudan till Fortsättningskurs; praktiskt införande av e-handel (PDF, nytt fönster)

Införandet av en elektronisk inköpsprocess, elektronisk handel (e-handel) pågår runt om i landet. Det dyker upp frågeställningar som är viktiga att hantera. Det kan vara allt från frågor i den egna organisationen till anslutning av leverantörer. Vi anordnar regelbundet grundkurser i e-handel men har även bedömt att det bör finnas en uppföljning, en mer praktiskt inriktad fortsättningskurs.

Vi anordnar därför en sådan kurs, "Praktiskt införande av e-handel" den 30 maj. Kursen innefattar bland annat organisatoriska frågor kring hur man praktiskt ansluter användare i olika förvaltningar och avdelningar, deras olika roller mm.

En stor del ägnas vidare åt leverantörsanslutningsfrågor; kontakter med leverantörer m.m men även vilka de vanligaste felen brukar vara i filer etc och hur man kan lösa dem. Även om det finns support kan det vara bra att ha vissa grundläggande kunskaper kring detta. Fokus ligger på integrerad e-handel, EDI och utgår från SFTI/ESAP Affärsprocess 6 och Svehandel.

Hjälpte informationen på sidan dig?

Tipsa:


User information

Tack för att du hjälper oss!