27 juni 2018
Prenumerera på SFTI

Kurs om Krav på e-handel i samband med upphandling av varor och tjänster samt om PEPPOL 11 september

En genomgång av SFTI:s uppdaterade handledning Krav på e-handel i samband med upphandling av varor och tjänster och det ges även möjlighet att diskutera egna tillämpningar.

Anmälan

Inbjudan till kurs om Krav på e-handel i samband med upphandling av varor och tjänster samt om PEPPOL och e-handel (PDF, nytt fönster)

När offentliga organisationer ska införa e-handel kan de göra det fortlöpande med de leverantörer som de har ramavtal med. Det kan också vara bra att redan i samband med en
upphandling ställa krav på att leverantörerna ska kunna hantera e-handel på olika sätt. Men hur ska en upphandlande organisation ställa dessa krav?

Syftet med den här kursen är att gå igenom SFTI:s uppdaterade handledning Krav på e-handel i samband med upphandling av varor och tjänster och ge deltagarna möjlighet att diskutera egna tillämpningar.

Denna kurs är uppdelad så att på förmiddagen ges en översiktlig kurs om e-handel enligt olika affärsprocesser. Fokus är både e-handel enligt SFTI /ESAP 6 och Svehandel men vi går även in på vad PEPPOLs infrastruktur innebär.

Välkomna!

Hjälpte informationen på sidan dig?

Tipsa:


User information

Tack för att du hjälper oss!